hamba Allah

My photo
senyumlah.. insyallah dengan memaniskan wajah, rezeki kita murah.. lagipun senyum kan sedekah..

05 April 2012

perlis FM :)

 assalammualaikum..

shuuuuuuu... malu nak cita ni..
kemarin saya kena bagi penerangan pasal kerja saya kat perlis fm..
hehehe...malu kot suara keluar radio! :P
walaupun orang tak nampak muka, tapi MALU ok!!
perasaan takut tu macan nk gi interview tau! terus teringat yang last saya baca rob'bish sh'rohli  masa interview dulu. dah 1 tahun kot!!

nasib baik slot tu 45minit je..
en.DJ tu nampak yg saya ketaq..
tapi yang bestnya en.DJ cakap, takpe,saya pasang lagu banyak cikit..

wuuhuuu!! i like!!

suara saya ketaq ok!!

satu lagi pengalaman baru yang best!!

:)

indahnya hidup ini..

hehe..puluns pulaks

2 comments:

Mrs. Aisam said...

kelas mak jemah

fidayu mohd shobri said...

u peminat i kan.. hehehehe..