hamba Allah

My photo
senyumlah.. insyallah dengan memaniskan wajah, rezeki kita murah.. lagipun senyum kan sedekah..

05 June 2013

dazita kawen kat perak ooiiii...

Assalammualaikum..

Adik kite kan kawen hari tu, so minggu lepas kenduri sebelah suami dia la pula. Sebelah suami dia pun buat kat dewan jugeee. Best gak majlis kat sana. Ada adat istiadat askar ni. Betul ke orang panggil adat istiadat?? Errrrrr...... Anggap je la betul yek... ;)

Merasa la minah tu jalan bawah pedang. Suka la tu!! Ehh...i bukan jeles yek, cuma rasa nak gak jalan-jalan bawah pedang tu. Nak feeling2 pengantin baru gak.... ahakkkssss ;)

Afdlin & Azhad macam biasa semangat je tengok pedang. Tapi ayat Afdlin best "Nanti abang takde pedang, sebab abang doktor, bukan askar". Yakin sungguh dia akan jadi doktor, takpe abang...makteh doa bagi abang jadi doktor ye.. makteh tak jaga sangat pemakanan makteh, so nanti bila tua-tua nanti, kalau makteh sakit, makteh nak duduk bilik VIP kat hospital swasta abag tu. Abang bayar ye. Abang kongsi la dengan abangcik Azhad tu. Dia pun doktor gak. ;)

saya,ibu,bibik & kak rina

Silalah jalan dibawah pedang.

doa.

afdlin "makteh,abang nampak orang tu buat macam ni(tabik) kat maksu'


potong kek,tapi tak nampak kek..hehe..

ayah & ibu dengan menantu bongsu

u cakap banyak i tembak u yek!! hahahha..

 ustaz azhad berdoa. ;)

abang macam biasa, jaga keterampilan. hahah!

Okeylah, takde apa sangat pun nak cite.. saja je nak memeriahkan blog ni
;)

1 comment:

zuriati zainudin said...

hehe...i like entry ni sbb i pun ade enteprem jgk hehe