hamba Allah

My photo
senyumlah.. insyallah dengan memaniskan wajah, rezeki kita murah.. lagipun senyum kan sedekah..

07 March 2013

Apa saya buat time meeting!

Assalammualaikum..

Haaaa.... Saya suka lukis pokok time meeting!! Macam2 jenis pokok.

Tapi saya lukis cara saya la..

Best tau lukis pokok time meeting..

Rasa macam diawangan.. Muhahahhaa..

Sekali tengah meeting orang tanya! Nganga mak!! Hehe..

Pandai- pandai la ye cover!!

Bagi yang dah cekap melukis macam saya, semua tu kacang, tangan jalan, telinga jalan.. Tapi semua tu kena latihan yang jitu dan berterusan tau! Muhahhaa..


Cuba korang lukis pokok time meeting, mesti rasa macam tenang lagi mendamaikan.. Hehe..

Buat ajaran sesat pulak kan!

pissstttt..post ni pun saya buat masa tengah meeting tau..















No comments: