hamba Allah

My photo
senyumlah.. insyallah dengan memaniskan wajah, rezeki kita murah.. lagipun senyum kan sedekah..

06 February 2013

Dah 2 tahun!

Assalammualaikum..

Sedar tak sedar, dah 2 tahun saya kerja sini.


Ye..baru 2 tahun. Nape saya rasa macam dah lama je kerja sini yek? Ada kakak kat pejabat tu pun cakap rasa macam dah lama je saya kerja sini.  Errr...serasi la tu! ;)
sarang saya!

Okey - okey, sejujurnya saya dah selesa kerja kat sini. Dah rasa macam rumah sendiri dah. Rumah yang kena punch-in punch-out. heheheheeee..




Insyallah kalau umur panjang, rezeki ada, sampai umur 60 la kerja sini. ;)



Saya nak kumpul cerita baru kat sini. Takpa kalau tak seindah kenangan lama, tapi sekurang-kurangnya kenangan itu manis untuk dikenang.




Kat sini ada Munirah, ada Asma, ada Kak Su, ada Kakak Anisa, ada Kak Nurul, ada Wa, ada Siti, ada Tuty, ada Siti..


Ni geng saya tau! Umur kami pun lebih kurang je.. Kira boleh layan kepala la. ;)

dari kiri, tudung pink yg ceria tu munirah, kak anisa bj oren, tudung biru kak nurul, spek hujung tu wa, yg tengah tu asma,yg baju hijau tu siti. kaksu n tuty takde dlm pic ni..


Alhamdulilah..makin lama makin serasi. Kalau keluar makan, sorang takde je..sunyi tau..
Tapi sekarang ni Kak Su cuti bersalin, soo...memang sunyi la..

Diaorang ni sempoi je.. Bab makan laju..hehehe..macam saya la.. pagi-pagi je cari makanan.. ;)

Semoga kami akan terus berkawan dan bersahabat selamanya. ;)
amin.







































piissstttttt....bai & zu, i tak lupa u all tau!


2 comments:

zuriati zainudin said...

hope so..semoga terus2 happy..doakan utk i jgk tau hehe

Mrs. Aisam said...

Alhamdulillah.... Pissstt yg las tu tesentuh pulak...i pon mane ley lupe u n zue...i dah anggap u all mcm adik beradik..sume masalah n personal i u all tau...bezenye..kite berlainan mak n abah je...hehehe... aku xkan lupe korang.. aku pon harap korang xlupe aku..

tempat yg jauh bukan sempadan untuk kite terus jadi sahabat sejati...

in shaa Allah..amin...