hamba Allah

My photo
senyumlah.. insyallah dengan memaniskan wajah, rezeki kita murah.. lagipun senyum kan sedekah..

14 January 2013

kereta ooii...

Assalammualaikum..

Kereta dah ok, tapi calar. Abang pomen pun main calit-calit je cat, just untuk bagi hilang tanda - tanda hitam. So..xjelas sangat la kecacatan tu.

tapi tak best la drive kereta calar-calar ni.




Takpe la,nak buat camna kan, mana tau ada rezeki lain, boleh beli kereta baru.

;D



aminnn..

1 comment:

Mrs. Aisam said...

in shaa Allah..peh ni tumpang u je la kan..hahaha