hamba Allah

My photo
senyumlah.. insyallah dengan memaniskan wajah, rezeki kita murah.. lagipun senyum kan sedekah..

30 January 2013

Hat yai..

Assalammualaikum.

Saya nak kata selalu tu tak la sangat, tapi agak kerap la juga gi siam.. Lagipun kami orang perlis ni tak payah guna pasport, buat border je.

Dulu takut nak gi sana, tapi bila dah pernah pi, rasa macam nak pi lagi. Kat sana sama ja dengan kat tempat kita ni. Makanan halal pun senang je..

Saya suka zoo, floating market, nat @ pasar sehari dan banyak lagi la..

Kat sana pun ada supermarket yang jual barang- barang branded original.

Kira macam-macam ada la..

Ish.. Tiba2 rasa malas nk bercerita.. So tengok gambar je la yek
























5 comments:

FiZ said...

salam.
eh...orang perlis ke?samala...tapi tak pernah pergi hatnyai..hehe

Mrs. Aisam said...

babe..xsabo rasenye nk pi jalan sana bulan lima ni.......untuk cut kos..nk p nek bus boley dak..smp perlis korang jempot..kakakakaka...

fidayu mohd shobri said...

fiz: eehh..org perlis tapi tak pernah gi sana rugi la.. dekat sesangat tu..

bai: boleh je bai.. kereta byk2 pun buatpe, kita nk naik 1 keta gak time bejalan..

Mrs. Aisam said...

Tu la..masa anta mat don ari senin ritu dpt idea..mcm tingin nak nek bus..lama dh xnek bus utk pjlanan yg jauh lg satu sham ckp.."elok la syg, xde la nk beshopping mcm org meghoyankn" hewheehew..

Mrs. Aisam said...

Tu la..masa anta mat don ari senin ritu dpt idea..mcm tingin nak nek bus..lama dh xnek bus utk pjlanan yg jauh lg satu sham ckp.."elok la syg, xde la nk beshopping mcm org meghoyankn" hewheehew..