hamba Allah

My photo
senyumlah.. insyallah dengan memaniskan wajah, rezeki kita murah.. lagipun senyum kan sedekah..

21 November 2012

Suami oh suami


Assalammualaiku..

Suami saya sekarang ni tengah keciwi kumpul lego dari Shell tu. Haaa...ada je yang dia bawa balik! Setakat ni koleksi yang kat atas tu je, yang lain bulan depan baru keluar katanya!

Kumpul la abang ooii... jangan kumpul isteri dah!



Ni satu lagi hobi dia. Suka tinggalkan isteri sorang-sorang! Dia bermotor motoran kehulu kehilir. 
Motor kecil je pun..

muahahaha..



Apa motif entry ni?

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Happy belated birthday abang. Masa birthday abang tu, ayang takde mood nak update blog.. So..lambat pun takpe la kan..

muahahaha..

;)

No comments: