hamba Allah

My photo
senyumlah.. insyallah dengan memaniskan wajah, rezeki kita murah.. lagipun senyum kan sedekah..

15 October 2012

Konvo Adik


assalammualaikum..

13.10.2012 baru ni adik bongsu saya konvo. kat hospital tambun. orang lain konvo kat universiti, tapi dia konvo kat hospital.. muahahahahaa.. Belajar kat hospital, kerja kat hospital, konvo pun kat hospital.. 

Harusla kan, dah nama pun fisio.

Yang bestnya, diaorang ni semua dah kerja, dah dapat gaji dan dah dapat bonus!! untung kot!! 

Lagi satu, untung jadi bongsu ni, sebab kakak2 dah ada pengalaman bab2 bunga ni. dulu masa kami konvo dapat bunga kemetot je sebab ibu dan ayah pun takde pengalaman lagi, 
so bila sampai kat bongsu ni, 
dapat bunga besar siap ada beruang  tengah senyum pakai topi yang sangat cute!! 

apapun, alhamdulilah.. gambar kat dinding rumah ayah dan ibu dah lengkap!

:)
 
pelengkap gambar kat dinding.


dengan ayah :)


yang penting mata tengok camera ye..

tengok muka afdlin!! ada je!

senyummm..

senyummmmmm..

ni pun senyum gak...hahahha..

ini dudak banyak je masalah dia..
ngan bakal tunang dia! ngada kan, saya dulu takde pun!!  
ala..ayat tak senyum..


cak!!

ramai... tahniah!





walaupun ramai, tapi teratur.



muka lapaq!!



abang raksasa!!!



sup ekor.. comel!



ni gambar kat studio yang kami ambil dengan camera sendiri.. :)









:)







2 comments:

zuriati zainudin said...

ooo camni rupenye tempat tu..i yg dekat pon x pernah masuk kihkihkih..nway cgrats dik ta!

fidayu mohd shobri said...

besaq, cantik, bersih!! siap ada surau yg besaq mcm masjid dah..