hamba Allah

My photo
senyumlah.. insyallah dengan memaniskan wajah, rezeki kita murah.. lagipun senyum kan sedekah..

27 August 2012

rasain!

assalammualaikum..

hari ni 1st day saya bekerja lepas cuti raya.. mengeliat juga la nak bangun mandi pagi tadi :)

raya tahun ni lain sama sekali. saya berjalan-jalan dihari raya. saja je jalan-jalan naik kereta. saja nak penuhkan jalan raya yang sedia penuh dan sesak! memeriahkan majlis!! ha! majlis sangat!! padan muka kami, 1 jam sangkut kat kelantan, 2 jam sangkut kat cameron!! rasaainnnn!!

masa kat kelantan palng BEST! sangkut time maghrib, dengan belengaih, dah la mandi pagi je, dengan perut lapaq! sangat tak selesa. tapi nasib baik dah jamak. sooo... i buat yoga dalam kereta untuk tahan lapar. :) masa buat yoga tu terbayang kerepek dan kuih kat dapur rumah. awatla yang tak bawak puan fidayu ooiiiiii... sedapnya kalau boleh kunyah-kunyah.

masa nak pi cameron, kami merangkak-rangkak macam sibut. sesak teramat. nasib baik saya dah redy jamak time zohor. perut pun dah dimasukkan nasi semampat mungkin. :) dan perjalanan 10km dalam masa 2jam bukanlah sesuatu yang indah. sekali lagi saya buat yoga untuk ketenangan.. :) kali ni terbayang salad segar. al-maklum le..kami kat  tempat sejuk..so mood pun nak makan yang  fresh le.. :)







No comments: